Amy a Roger na cestě - Morgan Matson

pondělí 29. prosince 2014


  Anotace


Amy se na léto dvakrát netěší. Její máma se rozhodla přestěhovat na druhý konec země a Amy má teď za úkol dovézt její auto z Kalifornie do Connecticutu. Problém je, že od té doby, co její otec zemřel při autonehodě, se Amy není schopná posadit za volant. Děsí ji to. A v tu chvíli přichází na scénu Roger, prý starý přítel rodiny (jak tvrdí Amyina matka), který má také v plánu road trip přes půlku Států. Nejkratší možná trasa je naplánovaná, tak stačí vyrazit… Proč to ale nevzít zábavnější cestou? Udělat si pár zajížděk rodičům natruc a poznat Ameriku? Pomůže to oběma, aby se vyrovnali sami se sebou a zacelili bolavé rány?

Trochu šílená jízda Amerikou + špetka romantiky = báječné čtení nejen na léto! Navíc s přidanou hodnotou spousty obrazového materiálu a playlistů připravených přímo pro vaše uši, aby se vám lépe četlo!

 

                                Originální název : Amy and Roger's Epic Detour
       Série : -
    Nakladatelství : CooBoo
                    Rok vydání : 2010 (Cz-2013)
   Počet stran : 424



Who could learn to love a beast? - PolyvoreAmy je sedmnáct let . Žije v Kalifornii . Jenže od té doby co zemřel její otec při autonehodě se jí všechno hroutí . Matka se rozhodla přestěhovat do Conecticatu . Bratr je v léčebně v severní Karolíně . Amy se musí přestěhovat s matkou . Jak ovšem přepravit její auto přes ameriku , když Amy neřídí od otcovy nehody . Při které řídila právě ona .
A tak se k Amy připojí rodinný přítel Roger .
A začíná dobrodružství se sexy klukem za volantem a road tripem před sebou .



Road tripJsem ráda , že hlavní postavy do sebe nejsou zamilovaní hned od začátku . Od téhle knihy nečekejte . Zamilovanou love story .
Vyjedou jako lidé kteří se vůbec neznají a postupně se sbližují.

Rogera jsem si moc oblíbila , byl to takový ten kluk snů pro každou holku . Ale nečekejte žádného vymodelovaného frajírka .

Amy taky nebyla špatná . Řekla bych , že prostě jenom obyčejná holka , které se stala velmi smutná nehoda . Ale zároveň silná osobnost .


go.Kniha je úžasně zpracovaná  . Pro mě zatím nejlepší , kterou jsem kdy četla . Kniha Sirotčinec slečny Pergrinové je taky pěkně zpracovaný , ale tohle je ještě lepší .
Najdete zde fotky míst , které Amy a Roger navštívili . Ale taky účtenky a pohlednice . A to nejlepší oni tam jsou i playlisty!!!  Když jsem narazila na playlist  okamžitě jsem si dala sluchátka do uší a poslouchala s Rogerem  a Amy .

Při čtení jsem měla chuť prostě sednou do auta a udělat si road trip .
Je to můj sen v americe sednout do auta a jet tam kde mě zrovna napadne . Taky sníte o road tripu ??


Velká zajímavost  je , že autorka ještě pře tím než napsala tuto knihu si celý road trip sama projela .

Kniha je super ovšem nečekejte velkou love story . Je to super příběh . O mnoho víc reálnější než některé nechutné slaďárny . Knihu vám určitě doporučuju . Je super , hlavně na léto bude fajn . I když jsem to ovšem četla v zimě užila jsem si to .





 

4 komentáře:

  1. Tuhle knížku bych si chtěla moc přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Me se take moc libila. Vzhledem k tomu, ze neni nejtenci jsem so ji pujcila "na prazdniny" ale druhy den nebylo co resit :) - moc doporucuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si jí měla v plánu přečíst až v létě , ale nevydržela jsem to :D

      Vymazat

Každý komentář mě potěší.